+ Aanbieding +

Saddle Clip Meter nu met gratis rijwerkles (in NL) en gratis uitleg!

Wil jij € 90 korting op de Saddle Clip meter?

Sinds een aantal weken gebruik ik de Saddle Clip meter voor mijn eigen rijwerk en ik merk dat ik met sprongen vooruit gaat.
Oh sorry, ik zal eerst even uitleggen wat de Saddle Clip meter is 😉

Wat is de Saddle Clip meter?
De Saddle Clip meter is een apparaat wat gegevens over het rijwerk met je paard meet.
Gegevens over hoe lang je welke gang hebt gereden maar ook zaken als: ontwikkeling van de afdruk en de symmetrie van je paard.
Deze gegevens wordt live doorgestuurd naar een app zodat je zelf af en toe even kunt kijken of wat je voelt ook daadwerkelijk ook klopt. En achteraf kun je natuurlijk kijken of de oefening die je met je paard hebt gedaan om hem rechter te maken of beter te laten lopen.
Zodat je het welzijn van je paard kunt verbeteren omdat je nu echt en objectief kunt meten of je vooruitgang boekt als ruiter en combinatie.

Ik ben super enthousiast omdat …
ik nog beter mijn rijwerk klanten kan helpen onder het zadel. Natuurlijk zie ik al heel veel als ik sta les te geven. Maar doordat de app live de meetgegevens doorstuurt naar een app. Kan ik tijdens het lesgeven ook kijken of de instructie die ik geef ook wordt uitgevoerd en of het paard daardoor beter gaat lopen. Het geeft zoveel subtiele informatie die ik nooit zou kunnen zien door alleen naar het paard te kijken.

Om te vieren dat ik reseller ben geworden, een mooie aanbieding.
Wat ik al aan gaf de prijs is overal gelijk €249 incl btw. Maar omdat ik zo enthousiast ben ga ik je € 90 euro korting geven. Als jij de saddle clip meter via mij aanschaft, krijg je van mij een gratis rijwerk les van ongeveer 45 minuten. En ook nog 45 minuten uitleg over de saddle clip meter zodat precies weet hoe deze werkt, hoe je het kunt gebruiken en hoe je de gegevens moet interpreteren.

Saddle Clip meter €249,00
Rijwerk les €  60,00
Uitleg Saddle Clip meter €  30,00
Totaal €339,00

Nu eenmalig voor de eerste 5 klanten (alleen in Nederland) €90 korting voor de prijs van €249.

Ben je ook net zo enthousiast als ik over de mogelijkheden om je paard nog beter te rijden!
Wil jij het welzijn van je paard door beter te rijden vergroten?

Aanbieding
Maak dan gebruik van deze aanbieding van €339 voor €249 waarbij je de Saddle Clip Meter, 1 Rijwerk les krijg en uitleg krijgt over de Saddle Clip meter.
Klik op deze link om de Saddle Clip meter via mij aan te schaffen.
Dan neem ik snel met je contact op om de rijwerk les in te plannen en neem ik de saddle clip meter voor je mee zodat je meteen goed van start kunt gaan.

p.s.1. wil je meer informatie over de saddle clip meter ga dan naar https://www.equestic.com/saddleclip/
p.s.2. Kom dan terug om deze via mij aan te schaffen en een gratis rijwerk les en gratis uitleg te krijgen. 😉

Ik wil €90 korting op de Saddle Clip Meteri.c.m. gratis les en gratis uitleg.