Clickerles

bij jou aan huis, in je eigen omgeving met je eigen paard.

 • Herken je dit?

  Je weet dat clickeren de beste aanpak is, dat clickeren echt bij jou past. Je wilt gaan clickeren, je bent al een tijdje aan het clickeren of misschien zelfs een ervaren clickeraar.
  Je probeert clickeren te leren uit een boek maar hoe jouw paard reageert staat er net niet in.
  Je merkt dat het leren clickeren zonder begeleiding lastig is.
  Je clickert al een tijdje en merkt dat je vastloopt en dat een clickercoaching erg fijn is.
  Je clickert op de grond, bent super enhousiast maar hoe vertaal je dit nu naar rijden onder het zadel.

 • Wij herkennen het!

  We weten hoe jij je voelt, waarom? Toen wij, al weer meer dan 10 jaar geleden, begonnen. Was er niemand die ons kon helpen. We wilde wel les maar van wie. Uit armoede zijn we maar gaan lessen bij zeedieren, honden en kippentrainers. We hebben tienduizenden euro’s geïnvesteerd en zijn de hele wereld over gevlogen om zo goed te worden dat we mensen zelf kunnen helpen.
  Jij kunt nu gewoon in Nederland les krijgen en hoeft niet eens meer de vertaling te maken naar je paard toe, dat hebben wij al gedaan voor.

 • Wij kunnen je helpen!

  Wij verzorgen clickerles en clickercoaching bij jou aan huis. We komen door de heel Nederland. Jij traint je paard, wij coachen jou. In je eigen omgeving, met je eigen paard, op je eigen niveau met de zaken waar jij aan wil werken.

 • Hoe!

  Doordat we aan huis komen, kun je we ingaan op jouw specifieke situatie. De clicker les, de clicker coaching gaat in op waar jij mee zit of aan wilt werken. Natuurlijk kun je ook eerst werken aan een goed fundament waarbij we jou de 7 basics aanleren.

 • Waar brengt het je!

  Naast een hoop plezier, een betere band met je paard en samenwerken op basis van vertrouwen leer je de clickerprincipes. We leren je niet een kunstjes of een probleem oplossen. We geven je de clickertools zodat je zelf leert om problemen op te lossen of je paard te trainen.

 • Is het iets voor jou?

  Heb je interesse in clickeren? Merk je dat je clickeren in de praktijk moet leren? Loop je weleens vast om dat je nog geen begeleiding hebt?
  Dan is clickerles er speciaal voor jou.

 • Wat krijg je!

  We hebben vaste rijroutes in Nederland zodat we de reiskosten laag kunnen houden voor je. Op vaste dagen, één keer in de maand komen we bij jou aan huis je paard trainen. Je krijgt les of coaching op een professionele manier door een gecertificeerde clickercoach.

 • En ...

  We geven je de garantie dat jij en je paard veel gaan leren. Als je maandelijks gaat lessen dan willen we je iets extra’s geven. Dan gaan we de eerste les twee uur aan de slag, het eerste uur is dan voor onze rekening.

Zet nu je eerste stap.en maak een afspraak met ons!
 • Het beste voor jou!

  We komen aan huis, je traint met je eigen paard, in je eigen omgeving op je eigen niveau. Je krijgt dus maatwerk voor een standaardprijs.

 • Ja ik wil?

  Je paard zal blij zijn dat jij de eerste stap neemt om onder begeleiding beter en beter te worden in clickeren.
  Klik op knop hierboven en vul de gegevens in zodat we zo snel als mogelijk een afspraak met je kunnen maken.

 • P.S.

  Weet je wat de beste manier is om iets vol te houden wat nieuw is of nog niet zo gemakkelijk is? Om het samen met iemand anders te doen, heb je een clickermaatje bij jou op stal of in de buurt. Beginnen dan samen, we hebben een speciale trainingsaanpak voor duo’s waardoor je 50% sneller leert.

 • Kleine Lettertjes!

  PASOP: Clickeren kan verslavend zijn en als je paard het éénmaal door heeft is de vraag of hij nog wel iets anders wil. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben
  😉