Online Cursus 7 Basics Bronze

Wordt een supertrainer, een trainer die je paard super vindt.
Met het 6 maanden "bronze" programma clickertraining met paarden.

 • Herken je dit?

  Je wil met clickeren aan de slag. Je wil dat je een supertrainer wordt, een trainer die je paard super vindt. Je wil professionele begeleiding, je wil zien hoe wij trainen, je wil inzicht in onze trainingsplannen.
  Maar!
  Je woont in het buitenland.
  Eén keer in de maand clickerles gaat te langzaam.
  Wij hebben geen vaste trainingsroute naar jou toe.
  Je wil flexibel zijn in wanneer je traint en / of wanneer je lest.
  Je wil samen met een groep gelijkgestemde, van elkaar, leren. (Is dit belangrijk kijk dan naar het “Gold” programma)

 • Wij herkennen het!

  Wij kunnen ons dit zo goed voorstellen.
  Was het online 7 basics programma er maar toen wij nog alles moesten leren. Zodat we goedkoop, zonder reistijd, in ons eigen tempo, samen met ander op het tijdstip dat het ons goed uitkomt clickeren hadden kunnen leren.
  Helaas voor ons was dit niet mogelijk wij hebben tienduizenden euro’s uitgegeven en de wereld rond gevlogen om clickeren te leren.
  Zodat we het voor jou veel gemakkelijker en betaalbaarder kunnen maken, om te zorgen dat paarden de best mogelijke clickertraining krijgen die er mogelijk is.

 • Wij kunnen je helpen!

  Er zijn mensen voor wie het “Gold” programma
  – misschien iets te veel is
  – te veel ondersteuning biedt, terwijl ze dat nog niet nodig hebben
  – te lang duurt, terwijl ze graag in 6 maanden willen leren clickeren
  – te uitgebreid is omdat ze gewoon eerst eens even willen kijken wat clickeren is

  Speciaal voor jou hebben wij het “Online 7 Basics Bronze” programma ontwikkeld. De online cursus die van jou een supertrainer maakt, een trainer die je paard super vindt. Er gaat (bijna) niets boven live trainen. We zeggen expres bijna niets. De deelnemers geven aan ons terug dat dit een mooie tussen variant is. De maandelijkse webinar waarin alles wordt uitgelegd en de video’s die het eindresultaat maar ook de stappen daarnaar toe laten zien.  We hebben een unieke combinatie gemaakt die ervoor zorgt dat jij krijgt wat je nodig hebt ongeacht waar je woont of hoe je leert.

 • Hoe!

  We hebben gekeken hoe mensen leren, we hebben onze jaren lange ervaring gebruikt om een programma te maken waar iedereen en elk paard mee uit de voeten kan. We geloven niet in even iets snel leren. Iets wat nieuw is, wat heel anders dan alles wat bestaat kost nu eenmaal tijd. Daarom dat we voor langere tijd met je aan de slag gaan, je krijgt materiaal wat je “levenslang”* kunt terugkijken.
  *zolang wij natuurlijk de rekening blijven betalen.

 • Waar brengt het je!

  Je leert clickeren.
  Je leert denken als een trainer, een supertrainer.
  Jij en je paard leren de 7 basics, misschien nog wel beter dan mensen die zelf trainen.
  Het programma is gemaakt door professionele en gecertificeerde clickercoaches.
  Je krijgt een betere band met je paard.
  Je werkt samen met je paard op basis van vertrouwen.
  Je kunt heel gemakkelijk nieuwe dingen aan je paard aanleren omdat je niet een oplossing hebt gekregen maar hebt geleerd om de clickertools te gebruiken.
  Je hebt honger naar meer gekregen, misschien wel naar clickeren onder het zadel.

 • Is het iets voor jou?

  Heb je altijd al willen clickeren maar was er geen gecertificeerde clickercoach bij jou in de buurt.
  Wilde je graag de 7 basics leren door te kijken naar ons en anderen.
  Mocht je het fijn vinden om elke week, op maat gegeven feedback te ontvangen over jouw training, met jouw paard in jouw omgeving, dan ga kun je dit tegen een gereduceerd tarief krijgen. (dit is een standaard onderdeel van het “Gold” programma)
  Dan weten wij zeker dat dit programma voor jou gemaakt is. Je zult meer krijgen dan je vooraf had kunnen bedenken.

 • Wat krijg je!

  6 maanden lang, krijg je elke maand uitgelegd wat je, hoe moet doen. Je krijgt maandelijks een opgenomen webinar (*live bij het GOLD programma) waarin we uitleggen wat je de komende maand gaat doen. Je krijgt video materiaal van hoe het moet en wat je doet als het net iets anders gaat. Je krijgt “levenslang” toegang tot een online leeromgeving waarin je alle webinars en video’s kunt terugkijken. Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep van (oud)deelnemers om met “lotgenoten” te praten en te kletsen over je paard, de training en het programma.

 • En ...

  We zijn zo overtuigd van het programma dat als jij het naar één maand niets vindt dat je gewoon je geld terugkrijgt*.

Ik ben enthousiast en wil meer wetenClick alleen als je denkt dat dit echt iets voor jou is.
 • Het beste voor jou!

  Je wordt een goede trainer, je krijgt een betere band, je krijgt sneller mooie resultaten met je paard. Je legt een super fundament voor alles wat je hierna met je paard wilt gaan doen.

 • Ja ik wil?

  Dit  programma is voor iedereen, de “Gold” variant daarentegen niet. Het programma is een grote investering in jezelf. We willen niet dat je over één nacht ijs gaat.
  Ben je (nog steeds) enthousiast click dan op bovenstaande knop om alle details te lezen, zodat je zeker weet dat dit het beste is voor je paard en jou.

 • P.S.

  Weet dat dit een investering is in jezelf, je gaat hier nog heel lang de vruchten van plukken. Je kunt het toepassen op je eigen paard maar ook op elk ander paard omdat je hebt ontdekt hoe de clickertools werken.

 • Kleine Lettertjes!

  * de 30 dagen niet goed geld terug garantie geldt niet als je het programma voor een aanbiedingsprijs koopt.

  PASOP: Clickeren kan verslavend zijn. Het kan zijn dat je paard niets anders meer wil dan deze ethische, wetenschappelijk onderbouwde en motiverende manier van trainen. En zeg dan niet dat we je niet gewaarschuwd hebben 😉

  Zijn er dan geen kleine lettertjes?
  Ja er zijn kleine letters, in een leesbare grootte.

  • Wil je succesvol zijn, wil je echt als uit het programma halen, wil je een supertrainer worden dan vraagt dit om inspanning, dan vraagt dit om tijd. Jij bepaalt hoe goed je aan het einde wilt zijn. Als je aan mij vraagt hoeveel tijd je er in moet stoppen, dan is het flauwe antwoord, zoveel als nodig. Wil je het iets concreter en het maximale eruit halen dan zeg ik: 4 á 5 keer in de week 15 minuten met je paard trainen.
  • De plannen en video’s die je deelt kunnen en mogen door ons gebruikt worden voor promotionele doeleinden, waarbij wij deze nooit op een negatieve manier zullen gebruiken en altijd anonimiseren.
  • Voor ons staat het paard en paard-vriendelijk trainen voorop, we gaan er vanuit dat voor jou hetzelfde geldt, mochten wij desondanks toch zien dat jij (ook naar herhaaldelijk waarschuwen) op een voor ons onethische wijze met je paard omgaat dan houden wij ons het recht voor je uit het programma te zetten, zonder financiële compensatie.
  • Om zoveel als mogelijk mensen te inspireren om ook te gaan clickertrainen met hun paard stellen wij het op prijs als je regelmatig iets deelt (bijv op internet) over de training, waar je mee bezig bent, wat je leert en als je het leuk vind filmpjes van jezelf.

Hoe verhoudt de "bronze" variant zich t.o.v. "gold".