Ontvang jij onze waardevolle [Clicker Tips] al?

Je ontvangt tips, aanbiedingen en informatie. Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Wil jij ook een gast blog schrijven
over clickertraining met je paard?

We zijn door één van onze klanten geïnspireerd om met een nieuw initiatief te beginnen, de gast blog.

Hoe het allemaal begon.
Met klanten die één van onze gouden programma’s volgen hebben we intensief contact. Als je een gouden variant aanschaft dan krijg je niet alleen webinars, videos en trainingsplannen maar ook intensief persoonlijk contact met ons. We ‘spreken’ elkaar veel op het forum of tijdens live online vragenuurtjes. Daarnaast ontvang je ook online video coaching waarin we jou opgenomen trainingen beoordelen en voorzien van commentaar.

We weten van veel klanten dat ze van hun trainingen allerlei informatie bijhouden, zoals gemaakte trainingsplannen, trainingslogboeken met meetgegevens van hoe de training verloopt en persoonlijke verslagen.

We wisten nog niet dat er ook klanten bij zijn die een soort van dagboek bij houden. Waarin zij beschrijven welke informatie ze van ons hebben opgepikt, hoe ze deze informatie proberen te verwerken in hun training, hoe het dan in de praktijk gaat, wat het met hen doet en wat dan het resultaat is. Sommige verhalen zijn zo mooi en dan bedoel ik niet de vorm (spelling  / grammatica maakt ons niet zoveel uit 😉 maar de inhoud, het zijn prachtige verhalen die zo als blog geplaatst kunnen worden.

Waarom zijn deze klant blogs zo interessant voor jou.
In eerste instanties wilde we deze verhalen voor ons zelf houden, het geeft ons een breder en prachtig inzicht over hoe ons trainingen en begeleiding door klanten worden ervaren. Zodat we nog beter weten waar we minder en meer van moeten doen om de impact op de training met hun paard zo groot als mogelijk te maken.

Daarna dachten, het is zonde om deze mooie verhalen voor ons zelf te houden. Het is super leuk, interessant en waardevol voor andere (potentiële) klanten om te horen wat andere mensen meemaken als het gaat om clickeren met paarden. Waar zijn ze mee bezig, hoe gaat dit in de praktijk, waar lopen ze tegen aan, hoe gaan ze daar mee om, wat doet het met ze en wat is het resultaat van al deze inspanningen. (hopelijk een goed en gelukkig getraind paard 😉

Andere klanten vroegen ons, mag ik ook een gast blog schrijven.
Het begon met klanten die in onze gouden programma’s zaten, maar kort daarna kregen we ook vragen van andere klanten die vroegen of ze een blog mochten  schrijven. Het antwoord is volmondig ‘Ja’, ja graag zelfs. Weet dat wij een vrijwillige manier van trainen hebben, ongeacht of het gaat om de paarden of de mensen. We willen je daarom ook vrij laten als het gaat om keuze van het onderwerp voor blog. Om het waardevol te maken voor andere lezers is het handig om aan de volgende zaken te denken. Zorg ervoor dat het relevant is, het gaat dus over het clickeren met je paard in relatie met onze training, programma’s of begeleiding. Je vertelt je eigen verhaal, je eigen waarheid, je eigen ervaring. Neem lezers mee door een beetje context te scheppen, waar ben je mee bezig, welke informatie heb je van ons gekregen, hoe gaat het toepassen in de praktijk, waar loop je tegen aan, hoe los je het op, wat doet het met jou en wat is het resultaat van al je inspanningen. Op deze manier kan de lezer zien, horen en voelen wat er in jou omgaat als je aan het clickeren bent met je paard.
Het blijkt dat blogs die tussen de 300 en de 800 woorden zitten het beste gelezen worden en ja het lukt ons ook niet altijd om zo kort en bondig te schrijven.

Ik heb een gast blog geschreven en dan.
Dan zijn wij ten eerste heel erg blij, mail je blog naar gastblog@clickercoach.nl. We kijken dan even of de titel duidelijk genoeg is en anders dan overleggen we nog even met je. We horen graag van je of je er een afbeelding bij wil hebben. Dit mag een foto zijn die jezelf gemaakt hebt, bijv. van je paard. Wil je er een andere afbeelding bij geef dan even aan wat voor soort afbeelding of waar we deze kunnen vinden. Wij gaan deze dan op onze kosten kopen, zodat er geen problemen met auteursrechten kunnen ontstaan.
Laat even weten of we je voor- en achternaam mogen vermelden en de naam van je paard, mss wil je er ook wel een foto van jou en je paard bij, stuur deze dan even mee. Is het voor jou interessant om een verwijzing naar je eigen site toe te voegen en dan is dit voor ons geen enkel probleem, dat doen we graag. We zijn graag open en eerlijk net zoals bij het trainen van paarden en mensen. Als jij ons een blog stuurt dan geef je ons ook de rechten om de blog te mogen gebruiken. Daarna is het alleen nog een kwestie van delen met onze (potentiële) klanten, dit kan zijn via onze site, via social media of onze maillijst.
Oja, nog één laatste ding, als het gaat over spelling en grammatica weet dan dat wij daar niet van zijn, we hebben gelukkig meer verstand van paarden, trainen en clickeren.

Wil je weten hoe zo’n blog er uit kan zijn, lees dan even deze blog van Miranda over waardevermeerdering ter inspiratie.

Onze producten

Wil je meteen weten wat we hebben ga dan naar onze PRODUCTEN.

Wat zeggen klanten

Wij bepalen niet of we goed zijn, dat doen onze klanten.
Kijk hoe klanten ons waarderen bij onze REVIEWS.

Waar zie je ons nog meer online.

facebook_icon1   youtube_icon1