Ontvang jij onze gratis [Clicker Tips] al?

Je ontvangt tips, aanbiedingen en informatie. Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Starten met Clickeren

Ontvang het gratis E-book.

 • Herken je dit?

  Je weet al wat clickeren is. Je hebt misschien in het verleden al weleens een clicker of een boek over clickeren gekocht.
  Maar het is er nog niet van je gekomen om te starten met clickeren of je paard werd onbeleefd of opdringerig en je bent er weer mee gestopt.
  En toch blijft het kriebelen en wil je een (nieuwe) start maken met clickertraining om te ervaren hoe krachtig en motiverend het is.

 • Wij herkennen het!

  We horen dit zo vaak en vinden het jammer dat je nog niet begonnen bent en of gestopt omdat je niet goed begonnen bent met clickeren.
  Terwijl wij weten hoe mooi de toekomst wordt als je wel (door) gaat clickeren.
  Daarom willen wij jou en je paard gratis helpen om de juiste start te maken zodat je een beleefd, opgevoed en gemotiveerd paard krijgt.

 • Wij kunnen je helpen!

  Wie kent het spreekwoord: “alle begin is moeilijk”? Dit geldt zeker voor clickertraining. Doordat het zo simpel is, is het nog niet zo gemakkelijk. Met als extra handicap dat clickeren werkt met beloningen, een beloning die zo krachtig is dat je paard er alles voor wil doen.

 • Hoe!

  We hebben daarom een gratis E-book gemaakt om je goed op weg te helpen. In het E-book  geven we uitleg hoe het werkt, wat je moet doen. We leren je basic 1, de target aan. Waarbij we meteen zorgen dat je paard niet opdringerig wordt maar beleefd.

 • Waar brengt het je!

  Een mooie kennismaking met clickertraining.
  Een goede start voor je paard en jou.
  Een beleefd en opgevoegd paard.
  Een goede basis voor de 7 basics.
  Een start waarna je verder kunt met clickeren.

 • Is het iets voor jou?

  Heb je interesse in paarden? Leer jij je paard wel eens iets af of aan? Train jij je paard wel eens? Wil je kennismaken met clickeren? Wil je een goede (her)start maken met het clickeren?
  Zoek je een manier van werken en trainen die ethisch, wetenschappelijk onderbouwd is en goed voelt?
  Heb je één of meer keer “Ja” geantwoord, lees dan niet verder maar schijf je hieronder in. Je krijgt dan niet alleen het gratis ebook maar ook tweewekelijks [Clicker Tips] en een uitnodiging om mee te doen aan de clickerchallenge.

 • Wat krijg je!

  Je krijgt het ebook:
  – met uitleg over clickeren en clickertraining.
  – met uitleg over mechanische vaardigheden.
  – met uitleg over hoe je de eerste basic leert en ook meteen beleefdheid traint bij je paard.

 • En ...

  Je krijgt de tweewekelijks [Clicker Tips] en een uitnodiging voor deelname aan de gratis ClickerChallenge.

Ja, ik wil graag

de twee wekelijkse clicker tips &

het e-book “Starten met Clickeren” ontvangen.

Je ontvangt tips, aanbiedingen en informatie. Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.
 • Het beste voor jou!

  Het is GRATIS en toch waardevol, het is gemaakt door professionele en gecertificeerde clickercoaches. Het helpt jou snel op weg om de basis van het clickeren onder de knie te krijgen en rekent af met de hardnekkige vooroordelen dat clickeren zorgt voor onbeleefde en opdringerige paarden omdat jij hebt geleerd hoe je wel op de juiste manier kunt starten.

 • Ja ik wil?

  Dat vinden wij fijn om te horen. We willen bedanken namens ons en je paard dat je openstaat voor iets nieuws, dat je wil investeren in je paard.
  Schrijf je hierboven in en de rest gaat vanzelf.

 • P.S.

  Staat open, leer en geniet. Ben lief voor jezelf besef dat je iets nieuws gaat leren en dat kost tijd. Als het nog niet zo gemakkelijk blijkt te zijn stop dan niet maar stuur bij.
  😉

 • Kleine Lettertjes!

  Je ontvang het e-book en als dat nog niet genoeg is krijg je ook nog eens de kans om tegen 50% korting 3 video’s “Starten met Clickeren” aan te schaffen. Daarnaast krijg je ook nog  een aantal ondersteunde blogs om zaken nog duidelijker te maken. Weet dat we maar één doel hebben en dat is jou en je paard opzetten voor succes.