Ontvang jij onze waardevolle [Clicker Tips] al?
Je ontvangt tips, aanbiedingen en informatie. Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Ben jij iemand die van paarden houdt?
Ben jij iemand die een eigen paard heeft of met een paard van iemand anders mag werken?
Ben jij iemand die het beste wil voor haar paard en zichzelf als het gaat om omgang en training?

Lees dan snel verder om zelf te ontdekken waar jij je in herkent als het gaat om omgang met en trainen van paarden.
Laat ons je helpen, laat ons je mentor of coach zijn op een mooie reis naar een betekenisvolle manier van omgaan met en trainen van paarden waarbij vertrouwen, samenwerken en resultaten hand in hand gaan.

Vriendelijk trainen.
Is dit iets waarvan jij meteen zegt, ja dat wil ik? Je wil graag op een vriendelijke wijze je paard trainen. Je zoekt een manier die daarbij kan helpen. Een manier die niet zegt dat het goed en vriendelijk is maar een manier waarbij je voelt dat het vriendelijk is.
Weet dan dat wij al veel paardeneigenaren een goed gevoel hebben gegeven, lees snel verder op de pagina “AANPAK”.

Samenwerken op basis van vertrouwen, Ja! Hoe? Nee!
Je weet zowel verstandelijk als gevoelsmatig dat vertrouwen de beste basis is om samen te werken. Waardoor de resultaten van zelf komen en je paard ook aangehaakt blijft. Je paard wil met jou samenwerken niet omdat hij moet of geen andere keuze heeft. Nee, omdat hij wil. Bedenk eens met wie jij graag samenwerkt, met iemand die je vertrouwd of juist niet lees snel verder op de pagina “AANPAK”.

Ik wil niet meer straffen, ik wil belonen.
Je weet dat straffen niet echt jou ding is. Als je heb gestraft hebt dan voel jij je daar achteraf onprettig bij. Dat straffen op de korte termijn werkt, het enige wat je opvalt is dat er steeds minder twinkeling in zijn ogen te zien is. Je hebt al gemerkt dat straffen niet werkt op de lange termijn. Je wil niet meer dat je paard naar je “luistert” omdat hij wel moet, omdat er anders straf of een onplezierige consequentie volgt. Je wil graag dat je paard iets voor je doet omdat hij dat wil. Je hebt al wel eens van clickertraining gehoord maar ook de hardnekkige onwaarheden dat je er gevaarlijke, opdringerige of bijterige paarden van krijgt. Je bent op zoek hoe je kunt beginnen met clickertraining, lees snel verder op de pagina “AANPAK”.

Ik wil meer dan alleen poetsen, ik wil ook echt trainen.
Je ziet veel mensen iets met clickertraining doen maar dan allemaal dingen die voor jou niet interessant zijn, het lijken wel allemaal kunstjes. Je wil graag blijven werken en trainen met je, waarbij het jou niet om kunstje gaat maar om dingen die er echt te doen. Zowel naast als op je paard en je zoekt een vorm van clickertraining die je daarbij kan helpen, lees snel verder op de pagina “AANPAK”.

Ik wil niet alleen trainen maar ook echt doelen bereiken en resultaten zien.
Je bent iemand die niet alleen met haar paard traint maar ook graag doelen wil bereiken. Ben je competitief ingesteld? Ben je resultaat gericht? Wil je elke dag bij je paard en jezelf verbetering zien. Zoek je een middel wat jouw training effectiever kan maken, waardoor je paard meer gemotiveerd is om samen met jou de gestelde doelen te halen, lees snel verder op de pagina “AANPAK”.

Ik wil mijn positieve, optimistische, zelfbewuste levenshouding ook integreren bij het trainen van mijn paard.
Ben je iemand die altijd glazen ziet die half vol zijn. Kijk je altijd om je heen naar de dingen die er wel goed gaan. Ben jij die persoon die naar zichzelf kijkt als je wil dat dingen beter gaan door te reflecteren naar je eigen gedrag. Zoek jij nu een manier van trainen die positief opbouwend is voor je paard waar je niet de vraag stelt of het kan maar dat je vooral zelf zoekt naar hoe, lees snel verder op de pagina “AANPAK”.

Werken met de clicker, clickertraining, clickercoaching op onze eigen wijze manier is niet voor iedereen.
Wij hebben een simpel recept voor jou wat misschien soms nog niet zo gemakkelijk is om uit te voeren. En net zoals bij elk recept gaat het om de juiste ingrediënten, volgorde en bereiding. Hoe meer tijd en energie jij in de juiste wijze van bereiden stopt hoe gemakkelijker, plezieriger en succesvoller je training wordt.

Als jij een oplossing zoekt die alleen maar één probleem tijdelijk oplost, of niet wilt investeren in jezelf en je paard voor een betere band, meer plezier en een effectievere training, of niet bereid bent om te doen wat er nodig is om van jouw omgang en training met je paard een succes te maken, dan kunnen wij je niet helpen.

Als jij begrijpt dat investeren ervoor zorgt dat je zaken gaat voorkomen in plaats van oplossen. En dat voorkomen, het kijken naar wat er wel is, wat wel goed gaat, veel leuker en waardevoller is dan het oplossen van “brandjes”. Als jij snapt dat een gemotiveerd paard en een inspirerende eigenaar beter samen kunnen werken en een fijnere relatie hebben.

Laat ons je helpen, laat ons je mentor zijn op deze mooie reis op weg naar een betere band, meer vertrouwen en een effectievere manier van trainen waarbij je van trainingsstress naar trainingsplezier gaat.

Klik VERDER om te kijken naar onze aanpak, wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Onze producten

Wil je meteen weten wat we hebben ga dan naar onze PRODUCTEN.

Wat zeggen klanten

Wij bepalen niet of we goed zijn, dat doen onze klanten.
Kijk hoe klanten ons waarderen bij onze REVIEWS.

Waar zie je ons nog meer online.

facebook_icon1   youtube_icon1