Ontvang jij onze waardevolle [Clicker Tips] al?

Je ontvangt tips, aanbiedingen en informatie. Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.

Geweldig, waarschijnlijk heb jij je herkend, gedeeltelijk of misschien wel helemaal, in één van onze andere klanten op de pagina “Voor Wie” en wil je nu graag weten wat de resultaten zijn die zij hebben behaald met ons als ClickerCoach.
Nog geen herkenning? Kijk dan even snel op de pagina “Voor Wie”. Zodat jij ook weet hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Wat maakt nu dat clickeren goed voelt en simpel aangeleerd kan worden?
Hoe geef je concrete invulling aan de dingen die willen trainen met de clicker?
Wat geven klanten terug als behaalde successen en resultaten na het volgen van onze lessen, workshops, (online) trainingen, cursussen en (jaar) programma’s via de Clicker Coach?
Hieronder beschrijf ik de successen en resultaten van klanten, die ook voor jou mogelijk zijn zodat je training beter, fijner en effectiever wordt.

Vriendelijk trainen.
Veel klanten vonden, in het begin, onze manier van werken saai. Er gebeurde zo weinig, je zag zo weinig bij je paard. Als snel begrepen ze dat dit komt omdat ze een manier van trainen leerde die kleine, hanteerbare en do-able stappen vraagt aan hun paard. Waardoor het paard geen aversieve reacties vertoond, gevaarlijk wordt of in verzet gaat. Terwijl de resultaten toch gewoon, even snel en vaak sneller komen dan bij de oude manier van trainen.

Samenwerken op basis van vertrouwen, Ja! Hoe? Nee!
Hoe vaak klanten niet zeggen: ik vind het zo fijn dan we nu op een gelijkwaardige manier samenwerken. Weet dat samenwerken alleen op een gelijkwaardige manier kan. Verwar het niet met gelijk zijn, jullie zijn allebei anders en jij hebt natuurlijk nog steeds de verantwoordelijkheid over je paard om te zorgen dat hij fysiek en mentaal gezond blijft. Klanten voelen echt het vertrouwen groeien en krijgen een paard wat naar ze toekomt, zelfs als het paard achterin de wei staat.

Ik wil niet meer straffen, ik wil belonen.
Veel van onze klanten hebben zich verbaasd, nu ze de leertheorie van paarden beter en beter begrijpen, hoe vaak ze vroeger wel niet gestraft hebben. We stellen ze gerust, je deed toen wat je kon met de kennis en ervaring die je toen had. Ze hebben ervaren hoeveel effectiever het is om je paard te belonen, of het nu gaat om de band die je hebt met je paard, de dagelijkse omgang of de training. Misschien denk je nu nog maar hoe ga ik dat belonen dan doen, of wat doe ik dan als hij niet luistert naar wat ik vraag. Onze klanten hadden dezelfde vragen en hebben geleerd hoe gemakkelijk, snel en effectief ze dit gedrag kunnen omvormen, zonder te straffen en met belonen.

Ik wil meer dan alleen poetsen, ik wil ook echt trainen.
In het begin kwamen mensen niet bij ons omdat ze dachten dat clickeren om kunstje gaat. Vaak bleven ze toch nieuwsgierig en maakte ze kennis met één van onze GRATIS manieren om te ervaren wat clickertraining is en voor jou kan doen. Klanten ervoeren dat clickeren ook in gezet kan worden bij het serieus trainen van je paard. Dat clickeren niet alleen leuk is als vrijetijdsbesteding, dat clickeren niet het doel is maar juist HET middel om echt te trainen. Dat clickeren iets is wat je boven op iets anders kunt plakken om het fijner, leuker en beter te maken ongeacht of het nu op de grond is of onder het zadel, of het nu om western of dressuur gaat.

Ik wil niet alleen trainen maar ook echt doelen bereiken en resultaten zien.
Weet dat wij trainers zijn, trainers willen resultaten, trainers willen het altijd sneller, mooier of beter. Klanten hebben gemerkt dat clickeren hierbij helpt, dat ze met clickeren resultaten krijgen. Dat ze met clickeren resultaten krijgen die ze met andere manieren niet konden krijgen. In het begin moesten ze lachen later begrepen ze onze uitspraak: hoe groter het probleem des te beter clickeren werkt, moet je na gaan hoe goed clickeren werkt als je geen probleem hebt.

Ik wil mijn positieve, optimistische, zelfbewuste levenshouding ook integreren bij het trainen van mijn paard.
Wanneer functioneer je als mens het beste? Je functioneert het beste als je in balans bent, authentiek bent, congruent bent. Als je in je dagelijks leven ook fijn met mensen omgaat, probeert zaken samen op te lossen, meer zoekt naar overeenkomsten dan verschillen, kijkt naar wat er wel is en als je het toch beter wil dat je dan gaat kijken wat jij daar aan kan doen. Niet omdat je naïef bent maar omdat het nu eenmaal fijner voelt, effectiever werkt en duurzamer is als je in verbinding bent met anderen.
Laat dit er nu allemaal voor zorgen dat onze klanten graag naar hun paarden gaan, het super vinden om te trainen en genieten van de resultaten die ze behalen.

Je hebt dus helemaal geen probleem nodig om met clickeren te beginnen. Net zoals bij je paard, je gaat niet beginnen met clickeren omdat het moet maar omdat je het wil, het beste voor je paard en jou.

Onze Filosofie

Paarden zijn geweldig.
Elk paard net zoals elk mens wordt perfect geboren, het zijn de omstandigheden die bepalen hoe ze zich gaan gedragen. Het mooie van gedrag is, is als je eenmaal weet waar het gedrag vandaan komt dat je het ook kunt oplossen.

Jij kunt het verschil maken.
Alleen jij kunt het verschil maken. Jij weet wat je wil van je paard, jij weet waar je heen wil werken. Jij kunt invulling aan de verzorging, omgang en training geven. Zodat je “ongewenst” gedrag kun omvormen naar gewenst gedrag. En gewenst gedrag kunt versterken zodat hij het meer en meer laat zien.

Trainen is een feest.
Leer naar je paard kijken, je paard wil zo graag voor jou zijn best doen. We spreken allebei een andere taal en toch begrijpen wij elkaar. Je gaat ervaren dat je paard jou meer begrijpt dan andersom. Geniet van elke stap, hoe groot of klein deze ook is. Waardeer de goede intenties van je paard, het zoeken naar het antwoord op jouw vraag en zijn inzet. Je zal merken dat er dan mooie dingen gaan bloeien.

Wat je zaait is wat je oogst.
Dat is precies hoe het werkt of het nu over paarden, kinderen of mensen gaat. Wat je er in stopt, wat je zaait is wat je oogst. Zaai je mooie, motiverende en positieve dingen dan hoef ik jou niet te vertellen wat voor moois je kunt oogsten. Ga van de beste intenties uit van je paard, heb hoge verwachtingen en hij gaat zijn best doen om hier aan te voldoen.

AANPAK
Heb je al een beeld van onze aanpak, van de resultaten die ook voor jou mogelijk zijn. Zodat jij zonder trainingsstress en met veel trainingsplezier samen met je paard ethisch, wetenschappelijk en effectief kunt trainen nu en in de toekomst

Als ik paarden eigenaren vraag wat ze met hun paard willen dan krijg ik vaak het volgende antwoord: Ik wil dat mijn paard braaf is, goed luistert en gemotiveerd is zodat we samen in vertrouwen kunnen werken aan de zaken die ik graag wil en hij als leuk ervaart.

Laat dat nu precies zijn waar wij je bij kunnen helpen. Of het nu gaat om praktijk of theorie, om offline of online begeleiding, op de grond of onder het zadel om beginners of gevorderden kijk bij onze DIENSTEN en PRODUCTEN om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Staat het er (nog) niet bij, neem dan CONTACT met ons op dan maken we voor jou een oplossing op maat.

Moooi en wat maakt jullie nu anders.
Wij kunnen jou helpen omdat wij hebben geluisterd, gestudeerd en hebben geleerd wat werkt en waarom het werkt.
Waarbij ik heb gemerkt dat heel veel paardeneigenaren weten hoe ze het willen of hoe het zou “moeten” maar het (nog) niet in de praktijk kunnen uitvoeren.
Wij leren jou niet hoe je moet trainen, wij laat je ontdekken hoe jij, zelf je training kunt vormgeven en realiseren. We geven je dus niet de antwoord, voor elk probleem(pje), nee we geven jou het gereedschap om elk probleem op te lossen en nog meer de kennis en ervaring om problemen te gaan voorkomen. Waardoor je heel veel tijd over houdt om met je paard te werken en te trainen aan de dingen die jij echt wil, de reden waarom je een paard hebt gekocht.

Wij hebben maar één doel. Nee dat is niet waar wij hebben twéé doelen. Jou en je paard opzetten voor succes en daar gaan we heel ver in.

Jij weet nu welke successen en resultaten je kunt verwachten als je met ons een relatie aangaat, als je gebruik maakt van één van onze producten of deelneemt aan één van onze diensten. Je hebt een idee van onze aanpak en begrijpt waarom het deze keer wel gaat werken.

Klik VERDER en lees snel over de verschillende vormen hoe wij jou kunnen helpen. 

VOOR DE TWIJFELAARS.
Vroeger leerde ik van mijn auto-instructeur bij twijfel niet inhalen, bij twijfel niet doen. Daar ben ik op teruggekomen, bij twijfel eerst nog een keer beter kijken, beter onderzoeken.
Daarom voor de mensen die nog twijfelen, zeg nog geen nee. Ga eerst verder onderzoeken of clickeren iets is voor jou. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je paard er van vindt, die vindt clickeren namelijk geweldig.
HOE, we hebben een aantal GRATIS initiatieven om je te laten kennismaken met ons, met onze manier van werken, met clickeren. We hebben zelfs GRATIS initiatieven die je helpen als het even tegenzit, om je dan weer op weg te helpen. Omdat wij als geen ander, vroeger, al weer lang geleden, hebben ervaren dat het in het begin nog weleens niet zo gemakkelijk kan zijn. Daarom helpen we je dan graag verder zodat je ook kunt gaan ervaren hoe mooi de band met je paard wordt en hoe effectief clickertrainen is.

Onze producten

Wil je meteen weten wat we hebben ga dan naar onze PRODUCTEN.

Wat zeggen klanten

Wij bepalen niet of we goed zijn, dat doen onze klanten.
Kijk hoe klanten ons waarderen bij onze REVIEWS.

Waar zie je ons nog meer online.

facebook_icon1   youtube_icon1