Online Cursus 7 Basics Gold

Wordt een supertrainer, een trainer die je paard super vindt.
Met het jaarprogramma clickertraining met paarden.

 • Herken je dit?

  Je wil met clickeren aan de slag. Je wil dat je een supertrainer wordt, een trainer die je paard super vindt. Je wil professionele begeleiding, je wil zien hoe wij trainen, je wil inzicht in onze trainingsplannen.
  Maar!
  Je woont in het buitenland.
  Eén keer in de maand clickerles gaat te langzaam.
  Wij hebben geen vaste trainingsroute naar jou toe.
  Je wil flexibel zijn in wanneer je traint en / of wanneer je lest.
  Je wil samen met een groep gelijkgestemde, van elkaar, leren.

 • Wij herkennen het!

  Wij kunnen ons dit zo goed voorstellen. Was het online 7 basics gold jaarprogramma er maar toen wij nog alles moesten leren. Zodat we goedkoop, zonder reistijd, in ons eigen tempo, samen met ander op het tijdstip dat het ons goed uitkomt clickeren hadden kunnen leren.
  Helaas voor ons was dit niet mogelijk wij hebben tienduizenden euro’s uitgegeven en de wereld rond gevlogen om clickeren te leren.
  Zodat we het voor jou veel gemakkelijker en betaalbaarder kunnen maken, om te zorgen dat paarden de best mogelijke clickertraining krijgen die er mogelijk is.

 • Wij kunnen je helpen!

  Speciaal voor jou hebben wij het “Online 7 Basics Gold” jaarprogramma ontwikkeld. De online cursus die van jou een supertrainer maakt, een trainer die je paard super vindt. Er gaat (bijna) niets boven live trainen. We zeggen expres bijna niets. De deelnemers geven aan ons terug dat het voelt alsof we naast hen staan. We hebben een unieke combinatie gemaakt die ervoor zorgt dat jij krijgt wat je nodig hebt ongeacht waar je woont of hoe je leert.

 • Hoe!

  We hebben gekeken hoe mensen leren, we hebben onze jaren lange ervaring gebruikt om een programma te maken waar iedereen en elk paard mee uit de voeten kan. We geloven niet in even iets snel leren. Iets wat nieuw is, wat heel anders dan alles wat bestaat kost nu eenmaal tijd. Daarom dat we voor langere tijd met je aan de slag gaan. Dat je intensief begeleidt wordt, op maat gemaakte feedback krijgt en materiaal wat je “levenslang” kunt terugkijken.

 • Waar brengt het je!

  Je leert clickeren.
  Je wordt een trainer, een supertrainer.
  Jij en je paard leren de 7 basics, misschien nog wel beter dan mensen die zelf trainen.
  Je wordt professionele begeleid door gecertificeerde clickercoaches.
  Je wordt gesteund, geïnspireerd en gemotiveerd door ons en je eigen groep in goede en slechte tijden.
  Je krijgt een betere band met je paard.
  Je werkt samen met je paard op basis van vertrouwen.
  Je kunt heel gemakkelijk nieuwe dingen aan je paard aanleren omdat je niet een oplossing hebt gekregen maar hebt geleerd om de clickertools te gebruiken.
  Je hebt een nieuwe groep vrienden gekregen.
  Je hebt honger naar meer gekregen, misschien wel naar clickeren onder het zadel.

 • Is het iets voor jou?

  Heb je altijd al willen clickeren maar was er geen gecertificeerde clickercoach bij jou in de buurt.
  Wilde je graag de 7 basics leren door te kijken naar ons en anderen.
  Vindt je het fijn om er niet alleen voor te staan maar gesteund te worden door een groep gelijkgestemde.
  Vindt jij het fijn om elke week, op maat gegeven feedback te ontvangen over jouw training, met jouw paard in jouw omgeving.
  Dan weten wij zeker dat dit programma voor jou gemaakt is. Je zult meer krijgen dan je vooraf had kunnen bedenken.

 • Wat krijg je!

  Een jaar lang, krijg je elke maand intensieve professionele begeleiding. Je krijgt maandelijks een webinar waarin we uitleggen wat je de komende maand gaat doen. Je krijgt elke maand een vragenuurtje waar je antwoord op jouw vragen krijgt. Je krijgt video materiaal van hoe het moet en wat je doet als het net iets anders gaat. Je krijgt globale trainingsplannen die je eenvoudig op maat kunt maken. Je krijgt “levenslang” toegang tot een online leeromgeving waarin je alle webinars en video’s kunt terugkijken. Je krijgt toegang tot een forum om met “lotgenoten” te praten en te kletsen over je paard, de training en het programma.

 • En ...

  We zijn zo overtuigd van het programma dat als jij het naar één maand niets vindt dat je gewoon je geld terug krijgt.
  Wat dit programma uniek en super waardevol maakt is het feit dat je elke week twee filmpjes mag insturen die allemaal persoonlijk door een gecertificeerde clickercoach wordt bekijken, beoordeelt en voorzien van gesproken feedback.
  De feedback is dus niet algemeen, het is super specifiek en gaat alleen maar over jou, jouw paard en jullie training. Hierdoor hebben deelnemers het gevoel dat we naast hun paard staan, zo goed werkt het.

Ik ben enthousiast en wil meer wetenClick alleen als je denkt dat dit echt iets voor jou is.
 • Het beste voor jou!

  Je wordt een goede trainer, je krijgt een betere band, je krijgt sneller mooie resultaten met je paard. Je legt een super fundament voor alles wat je hierna met je paard wilt gaan doen.

 • Ja ik wil?

  Het programma is niet voor iedereen. Het programma is een grote investering in jezelf. We willen niet dat je over één nacht ijs gaat.
  Ben je (nog steeds) enthousiast click dan op bovenstaande knop om alle details te lezen, zodat je zeker weet dat dit het beste is voor je paard en jou.

 • P.S.

  Weet dat dit een investering is in jezelf, je gaat hier nog heel lang de vruchten van plukken. Je kunt het toepassen op je eigen paard maar ook op elk ander paard omdat je hebt ontdekt hoe de clickertools werken.

 • Kleine Lettertjes!

  PASOP:
  Clickeren kan verslavend zijn. Het kan zijn dat je paard niets anders meer wil dan deze ethische, wetenschappelijk onderbouwde en motiverende manier van trainen.
  En zeg dan niet dat we je niet gewaarschuwd hebben
  😉